Nieuws


7 december 2016

Nieuwe CX-5 onthuld in Los Angeles

Voorafgaand aan de Los Angeles Auto Show is de nieuwe Mazda CX-5 onthuld. Het betreft een compleet vernieuwde editie van deze populaire crossover SUV, waarbij vrijwel vrijwel elk aspect verfijnd is met als doel het rijplezier voor bestuurder en passagiers nog verder te verhogen.

De nieuwe CX-5 wordt vanaf juni 2017 verwacht.

Nieuwe CX-5

10 mei 2016

Miljoenste Mazda MX-5 geproduceerd

Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van een Mazda MX-5, dan is het goed te weten dat velen u zijn voorgegaan en hebben gekozen voor de bestverkopende tweezitter sportwagen. Eind april is namelijk de miljoenste MX-5 geproduceerd.

Het is dus de hoogste tijd voor een geschiedenisles. Kijkt u terug welke momenten u nog herkent in de geschiedenis van dit stijlicoon?

April 2016  Productie bereikt 1.000.000 voertuigen
Maart 2016  Introductie Mazda MX-5 RF op de New York International Auto Show
September 2014  Introductie vierde generatie MX-5
April 2014  25e Verjaardag Editie MX-5 gelanceerd
Februari 2011  Productie bereikt 900.000 voertuigen
(Guinness World Record bijgesteld)
Juli 2009  20e Verjaardag Limited Edition MX-5 gelanceerd
Januari 2007  Productie bereikt 800.000 voertuigen
(Guinness World Record bijgesteld)
Juli 2006  Introductie inklapbaar hardtop model op de British International Motor Show
April 2005  Productie bereikt 700.000 voertuigen
(Guinness World Record bijgesteld)
Maart 2005  Introductie derde generatie MX-5 op de Geneva International Motor Show
Januari 2002  Productie bereikt 600.000 voertuigen
(Guinness World Record bijgesteld)
Mei 2000  Guinness World Records erkent de MX-5 als wereld's bestverkopende tweezitter sportwagen (531.890 voertuigen geproduceerd)
December 1998  10e Verjaardag Limited Edition MX-5 gelanceerd
Oktober 1997  Introductie tweede generatie MX-5 op de Tokyo Motor Show
Februari 1989  Introductie eerste generatie MX-5 op de Chicago Auto Show


4 april 2016

Aanbiedingen om uw Mazda nieuw leven in te blazen

In samenwerking met Mazda hebben wij voor u een aantal mooie aanbiedingen waarmee uw het voorjaar in kunt:

4 zomerbanden voor de prijs van 3
Denkt u weleens aan de conditie van uw banden? Wij controleren graag uw banden en profiel voor u. Schaft u nieuwe banden aan, dan profiteert u gelijk van ons aanbod. Voor alle type banden geldt namelijk: 4 banden voor de prijs van 3. Wisselt u van winter- naar zomerbanden? Het opslaan van uw winterbanden is ook mogelijk.

Bandentip: Wist u dat ruim de helft van alle auto’s rijdt met onderspanning? Wanneer u niet tijdig de bandenspanning controleert, verbruikt uw auto extra brandstof. Check daarom geregeld uw banden of laat ons het doen. Wij staan voor u klaar om uw banden nieuw leven in te blazen.

3 Zomerbanden voor de prijs van 4

In- en exterieur reiniging, plus conditiecheck voor € 99,-
Uw Mazda weer helemaal als nieuw? Blaas uw interieur nieuw leven in met de Mazda voorjaarsschoonmaak. Voor € 99 ondergaat uw Mazda onder andere een complete conditiecheck, grondige reiniging en ontpekeling van het exterieur, controle op winterresten, reiniging van het interieur en het zwart maken van de banden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Tip: Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor leeronderhoud in uw Mazda? Vraag naar de mogelijkheden.


Mazda Airco Refresh Behandeling voor € 39,95
Zeker zijn van de conditie van uw airconditioning? Wij controleren het aircosysteem van uw Mazda graag. Hiervoor bieden wij drie pakketten aan:
  • Visuele airco inspectie - gratis
  • Airco inspectie en Airco Refresh behandeling - € 39,95
  • Mazda Airco Service (grondige inspectie, reiniging van uw aircosysteem en milieucheck) - € 69,95.

Airconditioning

Bovenstaande aanbiedingen betreffen tijdelijke acties, geldig t/m 31 mei 2016. Deze acties worden aangeboden door Mazda Motor Nederland en hierop zijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees meer op mazda.nl/voorjaar/20 maart 2016

Mazdarijders grootste brokkenpiloten...

Uit onderzoek van Generali Nederland naar de schades per merk, provincie en leeftijdsgroep blijkt dat bestuurders van een Mazda 20% meer kans hebben om schade op te lopen. Gelukkig herkennen wij onze klanten niet in het bericht dat de grootste brokkenpiloten in 2015 in een Mazda reden.

Mocht het dan toch een keer misgaan met uw auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het herstel van de schade.
Lees meer...


18 februari 2016

Nieuwe Mazda MX5 opnieuw onderscheiden in heel Europa

Dat ook de nieuwste versie van de MX5 in de smaak valt, blijkt uit de 15 ondercheidingen die sinds de lancering, in het najaar van 2015, zijn ontvangen. In Europa viel de MX5 in de prijzen in ondermeer Groot-Brittanië, Duitsland, Spanje en Portugal.

De vierde generatie MX5, is de eerste met SKYACTIV technologie met zuinige motoren. Tegelijkertijd is de MX-5 trouw gebleven aan zijn belangrijkste kenmerken: lichtgewicht, eenvoud en puur rijplezier, onder meer dankzij een gewichtsreductie van zo’n 100 kg ten opzichte van het derde generatie model.

Meer weten over 's werelds meest verkochte roadster; kom langs en we vertellen u alles wat u wilt weten.

mx5
Lees meer...

8 februari 2016

Heel februari en maart gratis roetmeting bij APK

Om te vieren dat onze nieuwe internetsite ook via mobiele apparaten te gebruiken is, hebben we een aanbieding voor mensen die veel onderweg zijn; de kilometervreters die op diesel rijden.

U krijgt in februari en maart de roetmeting gratis bij een APK controle*. Onze APK controle krijgt u dan voor € 29,50. Om aanspraak te maken op deze aanbieding, hoeft u bij het maken van de APK afspraak enkel aan te geven dat u onze nieuwe internetsite heeft gezien.

Gratis roetmeting bij APK keuring

* Deze actie geldt voor APK afspraken voor diesel auto's die worden gemaakt in februari of maart 2016 en waarvoor de APK keuring uiterlijk in maart 2016 wordt uitgevoerd.8 februari 2016

Onze nieuwe internetsite is live

Wij hebben tijd gestoken in het bouwen van een nieuwe internetsite. Onze site is nu ook goed op mobiele apparaten te bekijken; zo kunnen we met gemak mee in uw broekzak of handtas.

Nieuwe internetsite

4 januari 2016

Mazda CX3 maakt belofte waar, CX5 bestverkochte model

Terugkijkend op het jaar 2015, kunnen we met recht zeggen dat de mazda CX3 haar belofte waar maakt. Van de begin juni 2015 geïntroduceerde compacte crossover zijn in Nederland 1.375 exemplaren verkocht. De bestverkochte Mazda in Nederland blijft de populaire CX-5, die in het N-segment van de compacte crossover SUV’s de tweede plek stevig in handen heeft.

CX3
Lees meer...